16.6.2016

Blogi: Kesällä kuljetaan sporttivaatteissa

Kauniit aurinkoiset päivät saavat sohvaperunatkin ylös, ulos ja lenkille. Talven aikana urheiluvaatteet ovat saattaneet kummasti kutistua vaatekaapissa ja voikin olla aika päivittää urheiluun ja ulkoiluun sopivia vaatteita.

Urheiluvaatteiden uutuudet

Tänä keväänä urheiluvaatteiden valikoimaan tuli erityisesti Spiro'lta paljon uutuuksia. Naisille saatiin fitnesshousut sekä caprimittaisina että pitkinä. Samaan sarjaan tuli uusina tuotteina naisten Crop -toppi, Stringer Back -toppi sekä Shiny Marl T-paita. Näistä saat yhdisteltyä tyylikkään kokonaisuuden.

Miehille tuli Spiro -valikoimaan kaivattu korisasu, johon kuuluu shortsit ja hihaton paita – molemmat kevyttä ja pehmeää Quick Dry -materiaalia. Tämä asu sopii mainiosti kesän katukoristapahtumiin peliasuksi.

Fruit of the Loom laajensi Performance-sarjaansa hihattomilla paidoilla sekä shortseilla. Tuotteet ovat samaa materiaalia kuin suuren suosion saaneet Performance T-paidat. Sarjan tuotteet ovat erityisen hyviä kesän massaliikuntatapahtumiin.

Golfkentille sopivat hyvin tekniset pikeet, joista löytyy monta vaihtoehtoa. Näistä esimerkiksi Tee Jays'in tyylikäs Functional tekninen pikee. Myös Helly Hansen Driftline pikee on hyvä valinta golfiin. Pikee on materiaaliltaan nopeasti kuivuvaa polyamidia, johon ei tartu hien haju. Golflookin viimeistelet hengittävällä ja auringolta suojaavalla golflippiksellä.

Tyylikkäitä valintoja urheiluun

Suomen suvessa sää voi yllättää ja toisinaan on kiva kietaista jotakin pitkähihaista päälle. Tee Jays uusi Malibu vetoketjuhuppari on paitsi hyvännäköinen myös lämmin valinta josta löytyy mallit miehille sekä naisille. Värivaihtoehtoina Black - Dark Grey ja Navy - Turquoise sekä naisille vielä Coral - Dark Grey. 

Viimeistele kesäinen sporttilook asusteilla

Valikoimamme asusteista löytyy paljon urheiluun sopivia vaihtoehtoja. Laukuista vaihtoehtoja löytyy suurempaan ja pienempään tilantarpeeseen sopivia. Joskus täytyy olla mukana vaikkapa treenikengät ja pallo ja toisinaan riittää pelkkä juomapullo ja hikipyyhe – silloin selkään voi kiskaista vetonarurepun joista valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja.